ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ



Οι γλουτοί είναι ένα διαχρονικό σύμβολο του γυναικείου σώματος.

Γράφει ο
dr. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΛΑΧΟΣ
πλαστικός χειρουργός



Οι νεανικοί και καλοσχηματισμένοι γλουτοί είναι επιθυμία όλων των γυναικών και υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το πετύχει κανείς.


Μη επεμβατικές μέθοδοι για την ανόρθωση των γλουτών είναι το New Life κτλ

Υπάρχουν χειρουργικές μέθοδοι για τη βελτίωση των γλουτών ανάλογα βέβαια με το πρόβλημα.

Σε νέες κυρίως γυναίκες όπου οι γλουτοί δεν παρουσιάζουν πτώση, αλλά ο όγκος τους είναι μικρός, κοινώς δεν είναι ιδιαίτερα «πεταχτός» και «γεμάτος» ο γλουτός, μπορεί να τοποθετηθεί ένα ένθεμα σιλικόνης και να αυξηθεί ο όγκος του γλουτού. Η τομή γίνεται στη μεσογλουτιαία πτυχή και το ένθεμα μπαίνει κάτω από το γλουτιαίο μυ. Η επέμβαση γίνεται στο νοσοκομείο με γενική αναισθησία και συνήθως η παραμονή στο νοσοκομείο είναι για ένα βράδυ μόνον. Στις καθημερινές δραστηριότητες επιστρέφει κανείς μετά από τρεις εβδομάδες περίπου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις (και ειδικά στα μεσογειακά σώματα) παρατηρείται κάποια συγκέντρωση λίπους στην περιοχή των γλουτών που παρά τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική εξακολουθεί να υφίσταται (τα γνωστά «ψωμάκια»). Εκεί έχει θέση η λιποαναρρόφηση. Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει με γενική ή τοπική αναισθησία και η παραμονή στο νοσοκομείο δεν είναι απαραίτητη. Μετά από 2-3 ημέρες μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ύστερα από απώλεια σωματικού βάρους, αλλά και φυσιολογικά μετά από κάποια ηλικία, μπορεί να παρατηρήσει κανείς «πτώση» στους γλουτούς. Εκεί η πιο δραστική λύση ονομάζεται χειρουργική ανόρθωση γλουτών. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία στο νοσοκομείο και συνήθως απαιτείται παραμονή για ένα βράδυ. Στις καθημερινές δραστηριότητες επιστρέφει κανείς μετά από 15 ημέρες περίπου.


Ακολουθείστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.