Ο πλαστικός χειρουργός Σπύρος Βλάχος και η διαιτολόγος - διατροφολόγος Χριστίνα Μπαλαμώτη στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ: Οι εκπομπές της 11ης εβδομάδας

Το καλοκαίρι έφτασε και οι περισσότεροι αναζητούμε τη δίαιτα που θα μας βοηθήσει να εμφανιστούμε "αξιοπρεπώς" στις παραλίες. Για την ενδέκατη εβδομάδα, το ραδιοπεριοδικό ασχολείται με την επιλογή της κατάλληλης δίαιτας για τον καθένα και την καθεμία από εμάς, ενώ στη δεύτερη εκπομπή, μαθαίνουμε τα πάντα για τη βλεφαροπλαστική.
 
Αφιερωμένη στον αθλητισμό και την άσκηση στη ζωή των παιδιών, ήταν η εβδομάδα που πέρασε από το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. 
Η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξένησε
τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Διδάσκοντα την ειδικότητα του Τάε Κβον Ντο στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών, κ. Στέφανο Μπούτιο, με θέμα: Αθλητισμός και παιδί - Οι ευεργετικές επιδράσεις του αθλητισμού, στο σώμα και την ψυχή των παιδιών μας, ενώ στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, απαντήθηκαν πολλές από τις ερωτήσεις που οι ακροατές συνεχώς απευθύνουν στους ειδικούς, μέσω του ραδιοπερικού ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Για την ενδέκατη εβδομάδα, στην πρώτη εκπομπή, η Πελίνα Θεοδοσίου συζητά με την Κλινική Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Χριστίνα Μπαλαμώτη, για την επιλογή της σωστής δίαιτας για τον καθένα και την καθεμία από εμάς: Ποια δίαιτα να διαλέξω; 

Στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, ο dr. Σπυρίδων Βλάχος, Πλαστικός Χειρουργός,
μας μιλάει για όσα πρέπει να ξέρουμε για τη βλεφαροπλαστική.
 

Πελίνα Θεοδοσίου
Το νέο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Θέμα Υγείας», με την Πελίνα Θεοδοσίου, μας ενημερώνει για θέματα υγείας, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.
  Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες,  ενημερώνουν το ραδιοφωνικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες ακροατών. 


Η εκπομπή, προσελκύει το ενδιαφέρον των ακροατών, όπως δείχνουν τα δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail με ερωτήσεις γύρω από τα ζητήματα που αναπτύχθηκαν.

Για τις ερωτήσεις - απορίες σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες της εκπομπής τηλεφωνικά στο 6945936981, ή ηλεκτρονικά στο themaygeias@yahoo.gr και στο themaygeias@gmail.com.
Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στο http://themaygeias.blogspot.com/.
Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook: "Θέμα... υγείας" Πελίνα Θεοδοσίου

 

Δείτε το πρόγραμμα μετάδοσης της εκπομπής στην περιοχή σας, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.