Ο Γιώργος Δημάκης και η Εύη Βισβάρδη μιλούν στην Πελίνα Θεοδοσίου για το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Δείτε το πρόγραμμα

Την εβδομάδα που πέρασε, η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξένησε στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ τον Δημήτρη Σιάχο με θέμα: Νικάμε τον καρκίνο! Η μάχη ενός ανθρώπου, που δεν είναι μόνο προσωπική! , ενώ στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας,ο Θεόδωρος Ροκκάς, Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής Νοσοκομείου  ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, συζήτησε με την Πελίνα Θεοδοσίου για τον καρκίνο του παχέως εντέρου και μας ανέλυσε όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το ελικοβακτηρίδιο πυλωρού και τη νόσο του Crohn.


Για τη δέκατη τέταρτη εβδομάδα, στην πρώτη εκπομπή, η Πελίνα Θεοδοσίου συζητά με τον με τον χειρουργό ορθοπαιδικό - τραυματολόγο, Γιώργο Δημάκη για το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ: Ολική αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος για γρήγορη αποκατάσταση.
 

 
Στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξενεί τη δημοσιογράφο - σύμβουλο ψυχικής υγείας Εύη Βισβάρδη: Πότε πρέπει να ζητήσω τη βοήθεια του ψυχολόγου; Είναι η ψυχοθεραπεία ταμπού;


Το νέο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Θέμα Υγείας», με την Πελίνα Θεοδοσίου, μας ενημερώνει για θέματα υγείας, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.

Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες,  ενημερώνουν το ραδιοφωνικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες ακροατών. 

Η εκπομπή, προσελκύει το ενδιαφέρον των ακροατών, όπως δείχνουν τα δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail με ερωτήσεις γύρω από τα ζητήματα που αναπτύχθηκαν.

Για τις ερωτήσεις - απορίες σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες της εκπομπής τηλεφωνικά στο , ή ηλεκτρονικά στο themaygeias@yahoo.gr και στο themaygeias@gmail.com.
Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στο http://themaygeias.blogspot.com/.
Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook: "Θέμα... υγείας" Πελίνα Θεοδοσίου

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας: Θέμα υγείας - Πελίνα Θεοδοσίου 



 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.