Τα παχάκια επιμένουν παρά το γυμναστήριο και την εξαντλητική δίαιτα; Η Κρυολιπόλυση είναι εδώ για σας!



https://www.facebook.com/soyoucult/?ref=ts&fref=ts#
Σας ενοχλεί το περιττό λίπος στην κοιλιά, τα χέρια ή το σαγόνι; 
Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από παχάκια τα οποία επιμένουν παρά το γυμναστήριο και την εξαντλητική δίαιτα; 
Η σύγχρονη τεχνολογία έρχεται να λύσει τα προβλήματα σας με την κορυφαία εξελιγμένη μέθοδο της κρυολιπόλυσης.

Η Δώρα Κόννη, Σύμβουλος Ομορφιάς της SoYouCult, μας φέρνει τα καλά νέα!



Πρόκειται για μία εντελώς αναίμακτη και ανώδυνη διαδικασία που δεν προκαλεί σημάδια ή τραυματισμούς και δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας αμέσως μετά από κάθε συνεδρία.

Η κρυολιπόλυση ουσιαστικά είναι η στοχευμένη καταστροφή των λιποκυττάρων μέσω μίας απολύτως φυσιολογικής για τον οργανισμό διαδικασίας που εξασφαλίζει την άμεση και οριστική αντιμετώπιση του επίμονου τοπικού πάχους.

Η διαδικασία της μη επεμβατικής θεραπείας απώλειας του τοπικού πάχους αξιοποιεί τις χαμηλές θερμοκρασίες για να οδηγήσει τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στην συνέχεια στην απόπτωσή τους, δηλαδή στον θάνατο, ενώ στη συνέχεια ο οργανισμός μας αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, δίνοντας στο αποτέλεσμα έναν μόνιμο χαρακτήρα.

Υπό την καθοδήγηση του γιατρού εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή μια κεφαλή που οδηγεί στη μείωση της θερμοκρασίας κάτω από το δέρμα. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είναι μοναδική στο είδος της, δεν είναι δηλαδή ούτε ραδιοσυχνότητες ούτε υπέρηχοι. Ανάλογα με την περιοχή, η κεφαλή στοχεύει για κάποια ώρα στο λίπος.

Δεν υπάρχουν ράμματα, τραύμα, τοπική αναισθησία και οπές. Αυτό συμβαίνει, επειδή η χαμηλή θερμοκρασία είναι στοχευμένη στο λιπώδη ιστό και δεν επιδρά επιφανειακά στο δέρμα, τα αγγεία και τους γειτονικούς ιστούς.

Η διαδικασία πραγματοποιείται στο ιατρείο και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά στο σπίτι και στις δραστηριότητές σας.

https://www.facebook.com/soyoucult/?ref=ts&fref=ts#Το επόμενο διάστημα μετά την συνεδρία το σώμα αποβάλλει σταδιακά τα λιποκύτταρα που έχουν πια πεθάνει. Για να μπορέσουν να αποβληθούν μέσω της λεμφικής οδού πολλοί γιατροί συστήνουν να πίνετε άφθονο νερό και να κάνετε γυμναστική, ακόμα και μετά την συνεδρία. Επίσης, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας είναι καλό να γίνει κάποια μορφή μασάζ.

Όταν τα λιποκύτταρα αρχίσουν να αποβάλλονται, το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο και το σώμα σμιλεμένο. Έχετε υπόψη σας ότι η διαδικασία αυτή δεν ολοκληρώνεται από τη μια μέρα στην άλλη και μπορεί να χρειαστούν περίπου 2-3 μήνες.

Όσον αφορά τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστείτε... κανείς δεν μπορεί να πει εκ των προτέρων, καθώς μόνο ο γιατρός είναι σε θέση να σας προτείνει ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

- SoYouCult: Η ομορφιά σε επιβραβεύει!!! 

- Cavitation RF, η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.

- SoYouCult: Rejuvance - Η φυσική τεχνική αναδόμησης του προσώπου

- Καθαρό και λαμπερό πρόσωπο - Πως θα το πετύχω;

- Ultra Sound – RF Therapy: Lifting χωρίς νυστέρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.